Geniet van prachtige beelden in nieuwe Avatar: The Way of Water-trailer

Ik blijf Avatar een fantastische en epische film vinden. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de sequel die vanaf 16 december in de cinema draait. Deze trailer doet me nog meer goesting krijgen in The Way of the Water.

Meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film vertelt “Avatar: The Way of Water” het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen volgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze leveren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.