Launch gameplay trailer voor World of Warcraft Dragonflight

Vorige week pakte Blizzard uit met een cinematic launch trailer voor World of Warcraft Dragonflight. Heel mooi natuurlijk! Maar wij willen heel graag gameplay zien en die krijgen we met deze launch gameplay trailer.

Als je op zoek bent naar extra info over Dragonflight dan kunnen we je uiteraard onze twee specials aanbevelen. Eentje over de Dragon Isles en eentje over Dragonflight zelf. Zo ben je helemaal klaar voor de lancering.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.