fbpx

5 weetjes over de Dragon Isles: De World of Warcraft Rediscovered Lands

Op 28 november verschijnt World of Warcraft: Dragonflight. Deze neemt ons mee naar de Dragon Isles, het nieuwe continent dat spelers kunnen verkennen in de Dragonflight-uitbreiding. Hoog tijd dus om er even een toeristische gids bij te halen zodat jullie voorbereid aan de slag kunnen.

De Dragon Isles is een oeroude plek gevuld met magie en de levensenergieën van Azeroth. Bovendien is deze doordrenkt met geschiedenis omdat de locatie ooit diende als het broedgebied van de Dragonflights tijdens de jeugd van Azeroth.

Na meer dan 10.000 jaar verborgen te zijn geweest, brengt dit herontdekte land ook oude vetes en lang sluimerende bedreigingen met zich mee. Nu de Dragon Isles eindelijk ontwaken, is dit je gids om de nieuwe zones op de Dragon Isles te verkennen en vooral te overleven.

Ontdek nieuwe dungeons

De Ruby Life Pools is een van de vele nieuwe dungeons in de uitbreiding, gelegen in de Walking Shores, de eerste zone in de leveling experience. Het is een veel kortere dungeon dan andere die je op je reis tegenkomt en volgt een grotendeels lineair pad.

Maar laat dat je niet misleiden, door de Ruby Life Pools kom je pittige ontmoetingen tegen, evenals hordes Primalist krachten, een sekte van proto-draken en hun bondgenoten die de Dragon Aspects verachten.

Bevecht een draak

Op je zoektocht door de Ohn’ahran Plains kunnen spelers deelnemen aan een opwindende jacht tegen een vlammende proto-draak. Om de strijd tegen de draken aan te gaan, moet je eerst een band met de centaurs creëren. Wie de centaurs wil helpen, kan hun vertrouwen verdienen, maar blijf op je tocht hierheen waakzaam, want waterpoelen vormen een prooi voor de vraatzuchtige vuurspuwers die de lucht vullen.

Ontmoet de inwoners van Tuskarr

Verrijk jezelf met de nomadencultuur van de tuskarr, die terugkeert in de Dragonflight-uitbreiding. Gelegen in de Azure Span, de thuisbasis van de blauwe dragonflight, is deze zone een van de grootste die tot nu toe in WoW is gecreëerd – wat zorgt voor een geweldige verkenning met dragonriding. De tuskarr dorpen zijn een geweldige plek om kennis te maken met de lokale bevolking – onthoud dat ze een vredelievend volk zijn, maar weinig genade zullen tonen aan iedereen die ze als hun vijand beschouwen.

Leer over het begin van de drakenbeschaving

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de legendes rond draken, is Thaldraszus de zone om te bezoeken. Deze regio is verrijkt met geschiedenis. In de stad Valdrakken kun je de openbare bibliotheek van de Blauwe Draak vinden en meer te weten komen over de verborgen geschiedenis van de drakenbeschaving. Tijdens je avonturen door Thaldraszus ontdek je misschien duizenden jaren oude geheimen die door Tyr zijn achtergelaten.

Verken de ruïnes van een geheim oefenterrein

De Forbidden Reach is niet voor mietjes: het eiland diende ooit als geheime trainingsplaats voor de zwarte dragonflight en Neltharions ultieme soldaten: de Dracthyr. The Reach is nu een gebroken en verlaten landschap, maar de fascinerende geschiedenis maakt deze zone des te spannender om te verkennen. Voor degenen die deze kusten trotseren, wees voorzichtig, want de bliksem kan inslaan.

We hopen jullie met deze toeristische gids alvast op pad te hebben gezet om fantastische avonturen te beleven op de Dragon Isles. Veel plezier!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d