Assassin’s Creed Valhalla “The Last Chapter” komt in december

Nu we weten dat Ubisoft een aantal nieuwe Assassin’s Creed-projecten op stapel heeft staan lijkt het einde in zicht voor Valhalla. Misschien daarom dat de volgende update als The Last Chapter door het leven gaat.

Valhallais, samen met Black Flag, een van mijn favoriete Assassin’s Creed titels. Ik heb dan ook volop genoten van de diverse expansions, waaronder de Dawn of Ragnarok-uitbreiding en The Forgotten Saga roguelike modus. Maar zoals het spreekwoord zegt: aan alle mooie liedjes komt een einde.

Ubisoft heeft aangekondigd dat een laatste Assassin’s Creed Valhalla content update, getiteld The Last Chapter, in december komt. We weten nog niet veel over deze door Ubisoft-Montreal ontwikkelde epiloog, behalve dat het “een aantal verhaallijnen die in de loop van het spel zijn ontwikkeld, zal vastleggen en je tijd tussen de Raven Clan zal afsluiten.

Ik hoop alvast op een mooie apotheose en een eervol einde voor Eivor.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.