fbpx

Sony en Honda willen PS5-consoles inbouwen in elektrische auto’s

Zoals we (waarschijnlijk) allemaal weten is het in Tesla’s mogelijk om te gamen. Iets waar ze bij autofabrikant Honda best jaloers op zijn. Nu hebben Honda en Sony het plan opgevat om PS5-consoles in te bouwen in Honda’s…

Dit lieten de kopstukken van Sony Honda Mobility, dat in september werd opgericht, weten in een interview met de Financial Times. Ze hebben namelijk het plan opgevat om muziek, films en gaming te gebruiken om elektrische auto’s te bouwen die gebouwd zijn rond een eersteklas entertainmentervaring.

Sony heeft content, diensten en entertainmenttechnologieĂ«n die mensen in beweging brengen. We passen deze activa aan voor mobiliteit, en dit is onze kracht tegenover Tesla,” zei voorzitter Izumi Kawanishi.

Sony Honda Mobility wil tegen 2025 zijn eerste model elektrische auto in Noord-Amerika op de markt brengen. Uiteindelijk hoopt de joint venture ook volledig zelfrijdende voertuigen uit te brengen.

Om van de ruimte in je auto te genieten, moet je er een ruimte van maken waar je niet hoeft te rijden”, aldus Kawanishi. “De oplossing hiervoor is autonoom rijden.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: