Het point & click psychologisch horror detectivespel Saint Kotar is nu beschikbaar

Het point & click genre is al niet dik gezaaid. Niet meer dan normaal dus dat we graag aandacht besteden aan een nieuwe titel in het genre.

In deze verhalende game speel je als Benedek en Nikolay, twee getroebleerde mannen van god die op zoek zijn naar hun vermiste familielid in Sveti Kotar, een Kroatische stad die wordt achtervolgd door tragedie en wanhoop.

Duik in het mysterie en ontdek welk kwaad er in de schaduwen schuilt. Hier zijn je keuzes belangrijk, met meerdere paden die je naar verschillende eindes leiden. Leg jij de stukjes in elkaar en ontrafel je de waarheid, of is waanzin je lot?

Saint Kotar is nu uit op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: