fbpx

Warzone 2.0 kan je winnen door het activeren van een nucleaire bom

Warzone 2.0 slaat in als een bom, en dat kunnen we deze keer letterlijk nemen. Het is namelijk mogelijk om een potje te winnen door het activeren van een nuke. Dit doe je natuurlijk niet zomaar.

Net als alle andere Battle Royale games moet je ook in Call of Duty: Warzone 2.0 als laatste zien over te blijven. Er is echter nog een andere mogelijkheid. Je kan namelijk een potje beëindigen door een nucleaire bom te activeren.

Je zal er echter heel wat voor moeten doen, want één van de vereiste is dat je vijf wedstrijden op rij wint. Je zal dit effectief na elkaar moeten halen, dus ‘s avonds niet eindigen met een win en de volgende dag verder proberen.

Lukt het je wonderwel om vijf wedstrijden na elkaar te winnen, ben je er nog niet. Je zal in het zesde potje de Champion’s Quest moeten activeren. Je zal dit kunnen doen, door naar één van de drie Warzone iconen op de map te gaan. Hier kan je dan de missie starten.

Je zal drie onderdelen van de nuke moeten verzamelen, dit onder tijdsdruk. Geloof het of niet, maar dit is nog niet alles. Je zal namelijk gemarkeerd worden vanaf het moment je het eerste onderdeel beet hebt. Je wordt dus Most Wanted, en dit voor de rest van het potje.

Vanaf je alle drie de onderdelen hebt gevonden, krijg je de locatie van de nuke. Op dat moment gebeurt er een Jailbreak, waardoor alle spelers uit de Gulag terugkeren. Zolang een teamlid in leven is komen de andere gesneuvelde soldaten van datzelfde team ook terug. De tijd tikt, want je hebt nog maximum vijf minuten om de locatie van de bom te bereiken.

Wanneer je aankomt op de locatie zal je zo snel mogelijk de bom moeten activeren. Je zal ook de locatie moeten verdedigen tot de tijd is verlopen en uiteindelijk de nucleaire bom ontploft. Mocht je nu denken na het lezen van deze tekst dat dit onmogelijk is, kijk dan maar eens naar onderstaand filmpje.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: