fbpx

Nieuwe Hearthstone-uitbreiding verwelkomt Scourge Tamer

De release van de March of the Lich King-uitbreiding voor Hearthstone komt stilaan dichterbij. Ondertussen weten we al voor een groot deel welke kaarten er op 6 december op ons afkomen, al zijn er nog enkele verrassingen. Wij hebben de exclusieve eer om jullie de Hunter-kaart Scourge Tamer voor te stellen; één van March of the Lich King’s nieuwste pareltjes.

Dat undead minions een belangrijke rol in de nieuwe DLC zullen spelen, dat wisten we al. Een stille getuige daarvan is Scourge Tamer; een 2/2 epic minion met een erg leuke Battlecry-eigenschap! Bij het spelen van de kaart mogen we namelijk een Zombeast (undead beast) in elkaar flansen door twee maal een beast te selecteren uit drie random geselecteerde beast-kaarten. De verkregen kaart is een Zombeast die het beste uit beide kaarten combineert.

Met wat geluk kun je dus een ijzersterke minion in elkaar flansen met leuke eigenschappen, maar met als keerzijde een zéér hoge manakost. Of ga je eerder voor een low profile minion die weinig manapunten kost, maar die quasi meteen gespeeld kan worden? Voor beide mogelijkheden zijn er in ieder geval tal van scenarios! Scourge Tamer verschijnt samen met de andere March of the Lich King-kaarten op zes december.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d