fbpx

Vecht voor je factie in seizoen acht van Sea of Thieves

Sea of Thieves is nog steeds razend populair, of is dat opnieuw. Nog niet zo heel lang geleden vertelden ook wij jullie in een special waarom je deze game zeker eens moet spelen. Ondertussen is het tijd om met seizoen 8 van start te gaan.

Het “Return of the Damned” avontuur is misschien ten einde, maar de strijd tussen de twee tegengestelde partijen is nog maar net begonnen! In het achtste seizoen van Sea of ​​​​Thieves barst deze rivaliteit los in een ware Battle for the Sea of ​​​​Thieves, waarin de verschillende bemanningen zullen strijden om te bepalen of de Guardians of Fortune of de Servants of the Flame zullen regeren. Dus beman de kanonnen en kies een kant, we zullen deze oorlog moeten winnen.

Als je niet kunt wachten om deel te nemen aan dit gevecht, maak je geen zorgen: seizoen acht is nu beschikbaar als gratis update voor alle spelers met Xbox Game Pass, voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 pc en Steam.

Net als alle voorgaande seizoenen biedt seizoen acht ook 100 levels aan gratis beloningen die je kunt ontgrendelen door roem te verdienen terwijl je je leven als piraat leidt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: