Call of Duty: Warzone 2.0 passeert 25 miljoen spelers in slechts 5 dagen

Sinds vorige week donderdag is Warzone 2.0 beschikbaar. Of het een succes is? Amai het zal wel zijn. Dat bewijzen de cijfers.

Zelf heb ik Warzone 2.0 nog niet gespeeld, de multiplayer (en bij voorkeur Shoothouse) wel. Maar mischien moet ik mijn grenzen eens verleggen en Warzone 2.0 eens proberen.

Warzone 2.0 wist binnen de 5 dagen maar liefst 25 miljoen spelers aan zich te kluisteren en dat is toch wel heel positief. Zeker als je weet dat het originele Warzone maar liefst twee weken nodig had om 30 miljoen spelers te bereiken.

Op zoek naar beginnerstips voor Warzone 2.0? Check dan onze special!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.