fbpx

Knal vampieren in stijl aan gort in Evil West launch trailer

Om de een of andere reden, noem het buikgevoel, heb ik de indruk dat Evil West de verrassing van het najaar kan worden. Focus Entertainment heeft al heel wat steengoede titels op hun palmares en ontwikkelaar Flying Wild Hogs Evil West heeft een goede kans om zich bij dat lijstje te voegen.

Een duistere dreiging verteert de Amerikaanse grens. Als een van de laatste agenten in een top-secret vampierenjachtinstituut ben jij de laatste lijn tussen de mensheid en een diepgewortelde terreur die nu uit de schaduwen opduikt.

Laat je helemaal gaan met je vuurwapens, bliksemschichten en gadgets. Dood bloeddorstige gedrochten in stijl als eenzame jager of in co-op met een vriend. Verken en vecht in een verhalende campagne terwijl je je wapens en jachtgereedschap upgradet.

Speel nieuwe extraatjes vrij om je meesterschap in het doden van monsters verder te ontwikkelen en je eigen speelstijl te ontwikkelen om uiteindelijk de bovennatuurlijke hordes te verslaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: