Breng wat meer kleur in je spelervaring met de Teufel ZOLA-headsets

Headsets zijn al even belangrijk als monitoren en andere toebehoren bij het gamen. De hoofdkleuren zijn vaak zwart en wit. Daar willen ze bij Teufel met ZOLA nu verandering in brengen door met verschillende kleuren uit te pakken.

Opgelet: we hebben de headsets niet getest. De info komt uit het persbericht.

Teufel presenteert met zijn ZOLA een krachtig presterende HD-gaming-headset met baanbrekende personalisatiemogelijkheden. De oorkussens, microfoonbeschermer en de kapjes op de buitenkant van beide oordoppen zijn in zes kleuren verkrijgbaar. Het basismodel van de headset is in twee kleuren leverbaar.

Kenmerken:

 • HD gaming-headset met een keur aan functies en mogelijkheden
 • Lineaire HD-drivers van 40 mm voor een bijzonder diep en krachtig basgeluid, natuurlijke middentonen en zijdezachte hoge tonen voor muziek, films en games
 • Ongekende personalisatiemogelijkheden: twee basiskleuren en accessoires in zes kleuren voor ontelbare combinaties: van tijdloos tot hip tot supercool
 • DTS Headphone: X2.0 voor indrukwekkende 7.1 binaural surround sound op de pc
 • USB-verbinding voor optimale digitale signaalverwerking zonder detailverlies
 • AUX-aansluiting met veilige bajonetsluiting inclusief knikbeveiliging
 • Geschikt voor alle apparaten met een koptelefoonaansluiting van 3,5 mm, zoals een pc, Playstation, Switch of Xbox, smartphone of tablet
 • Inline afstandsbediening met volumeregeling en mute-functie
 • Zeer lichte immersion over ear capsules met dikke vulling voor optimaal draagcomfort
 • Geschikt voor brildragers
 • Afneembare en verstelbare microfoonarm met HD-condensatormicrofoon en een speciale richtingskarakteristiek voor optimaal verstaanbare gesprekken, ook in het thuiskantoor
 • Geschikt voor Discord, HD-audio, augmented reality- en virtual reality-toepassingen
 • Pc-gebruikers kunnen het geluid aanpassen met de professionele 10-band equalizer in de gratis softwareoplossing Teufel Audio Center voor de ZOLA
 • Per direct verkrijgbaar in twee basiskleuren voor 129,99 euro via www.teufelaudio.be. De accessoires zijn in zes verschillende kleuren leverbaar.

Een gaming-headset die ontelbare gedaantes kan aannemen

Gamen heeft er nog nooit zo kleurrijk uitgezien! De gaming-headset ZOLA van audiofabrikant Teufel uit Berlijn is verkrijgbaar in de basiskleuren Dark Gray en Light Gray. Je kan bij aanschaf kiezen voor accessoires in zes verschillende kleuren. De oorkussens en kapjes (covers) aan de buitenkant van beide oordoppen en de microfoonbeschermer zijn naast de basiskleuren Light Gray en Dark Gray leverbaar in de kleuren Coral Red, Golden Amber, Grape & Aqua en Teal & Lime. Daarmee zijn er ontelbare kleurcombinaties mogelijk.

Superieure geluidskwaliteit

De headset voelt dankzij zijn ultrazachte oordoppen heerlijk licht aan. Desondanks produceert de ZOLA dankzij zijn extra grote 40 mm drivers een indrukwekkend geluid. De hoge geluidskwaliteit draagt bij aan een nauwkeurige akoestische weergave van de spelomgeving. Spelers gaan daardoor helemaal op in hun eigen gaming wereld. Voor competitief ingestelde gamers biedt dit bovendien tactische voordelen, want meestal hoor je tegenstanders voordat je ze ziet. En aangezien spelsucces staat of valt met teamcommunicatie zorgt de optimaal gerichte HD-condensatormicrofoon binnen de ZOLA zelfs in lawaaiige omgevingen voor optimaal verstaanbare gesprekken.

Het Teufel Audio Center voor de ZOLA

De gratis softwareoplossing Teufel Audio Center biedt pc-gamers toegang tot diverse configuratiemogelijkheden voor het geluid en de microfoon. De in de USB-dongle geïntegreerde geluidskaart maakt het mogelijk om gebruik te maken van DTS Headphone:X2.0. Dit draagt bij aan een indrukwekkende 7.1 binaurale surround sound op de pc.

Een handige headset voor dagelijks gebruik

Zijn bonte kleuren doen misschien anders vermoeden, maar de ZOLA staat garant voor geluid van topkwaliteit en is veelzijdig inzetbaar. De aansluitkabel is met een bajonetsluiting veilig aan de headset bevestigd. De inline afstandsbediening is vanuit ergonomisch opzicht optimaal geplaatst. Gebruikers kunnen daarmee in een oogwenk het volume afstellen en de microfoon in- of uitschakelen. Daarmee is de ZOLA niet alleen geknipt voor multi-player games, maar ook voor dagelijkse videovergaderingen in het thuiskantoor. Met zijn mini-jack-aansluiting kan de headset op vrijwel elk apparaat worden aangesloten. Voor gebruik in combinatie met een pc wordt een speciale USB-dongle meegeleverd.

Prijs, kleuren en beschikbaarheid

De ZOLA headset is per direct verkrijgbaar in de basiskleuren Light Gray en Dark Gray via www.teufeladio.be. De accessoires (oordoppen, beschermer en covers van de oordoppen) zijn daarnaast verkrijgbaar in de kleuren Coral Red, Golden Amber, Grape & Aqua en Teal & Lime. Voor nog meer kleurencombinaties biedt Teufel twee covers (voor 19,99 euro) en een set met twee oordoppen en microfoonbescherming (voor 24,99 euro) als toebehoren in alle zes kleuren aan.

Preview: CAGE ONE

Tegelijk met de lancering van de ZOLA gaat Teufel van start met de voorverkoop van de tweede nieuwe gaming-headset CAGE ONE. Deze bedrade headset (met mini-jack-aansluiting) is vanaf 13 december leverbaar en kan nu worden voorbesteld voor een prijs van 79,99 euro via www.teufeludio.be.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.