Coole live action trailer voor Paper Cut Mansion

Ik ben, met alle respect natuurlijk, niet echt een fan van het indiegenre. Al geef ik toe dat er heel wat knappe titels tussenzitten die ook ik al gespeeld heb. Na het bekijken van deze trailer had ik maar één gevoel: deze moet ik met jullie delen want hij ziet er verdomd cool uit.

In Paper Cut Mansion speel je Toby, een politiedetective die aankomt op de weg die leidt naar het raadselachtige oude landhuis.

Terwijl je de waarheid achter de onheilspellende plek probeert te ontrafelen, moet je een scherp oog en je scherpe detectivevaardigheden gebruiken, waarbij je bij elke run een nieuw bewijsstuk kunt verzamelen dat je op het bewijsbord kunt plakken.

De mysterieuze sfeer van het landhuis wordt nog versterkt door een dimensie-hopper-mechanisme waarmee je tussen alternatieve versies van dezelfde locatie kunt springen, waardoor de gameplay en de sfeer veranderen terwijl je nieuwe geheimen ontdekt.

Kort samengevat: Paper Cut Mansion is een roguelite horror in een kartonnen universum. Verken, los puzzels op, ontdek het verhaal, vecht of vlucht, bereid je voor om te sterven, pak je spullen, en herbegin…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.