Vikings: Valhalla Season 2 heeft een startdatum te pakken

Als je een fan bent van series als Vikings en The Last Kingdom , dan heb je ongetwijfeld ook gekeken naar het al even straffe Vikings: Valhalla. En dan ben je net als wij benieuwd naar de start van seizoen 2.

En op de start van seizoen 2 hoeven we niet zo lang meer te wachten, namelijk tot 12 januari 2023. Op die datum verschijnen de acht afleveringen op Netflix en kunnen we ze lekker bingen.

Het hele concept van seizoen 2 is dat we deze drie helden die in Scandinavië zijn, uit hun comfortzone blazen,” zegt showbedenker Jeb Stuart. “Seizoen 2 voor Harald en Leif is een road trip: Het is Thelma en Louise op de Dnjepr-rivier. De twee beginnen aan deze ongelooflijke reis. Freydís moet naar Pommeren, wat een zeer moeilijke omgeving is.

Voor meer informatie én screens uit seizoen 2 kan je terecht op deze website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.