Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters – Duty Eternal DLC verschijnt 6 december

Het Warhammer-universum, en in het verlengde het Warhammer 40.000-universum, mag dan al een beetje niche zijn, toch verschijnen er heel wat videogames rond de franchise. En ze doen het niet slecht. Zo krijgt Chaos Gate – Daemonhunters er heel binnenkort extra content bij.

En met binnenkort bedoelen we 6 december want dan verschijnt de Duty Eternal DLC voor Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters.

Deze nieuwe DLC voor de turn-based tactische RPG lanceert op 6 december op PC en voegt onder andere uitdagende nieuwe missies, een gloednieuwe klasse en de angstaanjagende Venerable Dreadnought combat walker toe aan de campagne.

De Technophage Outbreak staat centraal in Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters – Duty Eternal. Met de komst van deze nieuwe stam van de Bloom moeten de Grey Knights de Adeptus Mechanicus helpen de verspreiding ervan in de ruimte een halt toe te roepen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: