fbpx

Nieuwe Need for Speed Unbound-video toont real life Custom Mercedes 190 E van A$AP Rocky

Iemand fan van A$AP Rocky? Niet te verwarren met de bekende bokser uit de jaren ’80 trouwens. Ik ken de rapper niet maar volgens mij moet hij heel populair zijn. De man draaft immers op in (bijna) elk Need for Speed Unbound-bericht. En dat is deze keer niet anders.

Electronic Arts en Criterion Games hebben een nieuwe Need for Speed Unbound-video uitgebracht met A$AP Rocky. De artiest, ondernemer, acteur en mode-icoon werpt in deze video een eerste blik op zijn aangepaste real life Need for Speed Unbound-wagen, namelijk de Mercedes 190 E.

A$AP Rocky rijdt in Need for Speed Unbound in een van de coolste wagens van Lakeshore, maar spelers krijgen de kans om de auto op te eisen. Spelers moeten hiervoor A$AP Rocky’s Takeover Event verslaan. Takeover Events zijn nieuwe, herspeelbare missies waarbij de community delen van de stad overneemt en een stijlvolle ode aan het straatracen brengt.

Daarnaast is A$AP Rocky en zijn creatieve team te horen in de genre-overstijgende soundtrack van Need for Speed Unbound, met baanbrekende internationale artiesten uit de wereld van elektronische muziek en hiphop. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: