fbpx

Release Dead Island 2 verschuift naar 28 april 2023

Dead Island 2

Dead Island was een geniale actie/avonturen game waarin we op creatieve wijze zombies de kop konden inslaan. De ontwikkeling van de opvolger Dead Island 2 verliep dramatisch. En nu doen we er nog wat drama bovenop…

Deep Silver en ontwikkelaar Dambuster hebben namelijk slecht nieuws voor de fans: de release wordt met maar liefst 12 weken uitgesteld. Dit wil dus zeggen dat we de game pas kunnen verwachten op 28 april 2023.

Hieronder het officiële statement:

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: