fbpx

Steun de Belgische indiegame Earth of Oryn op Kickstarter

Als we via onze ervaring, netwerken of media een Belgisch indieproject kunnen steunen, dan doen we dat graag. Niet meer dan normaal dus dat we Edouard’s Earth of Oryn graag onder de aandacht brengen.

Edouard zet alles op alles om solo zijn droom, het ontwikkelen van een indie strategy/city-builder game, waar te maken. Dit in een middeleeuwse wereld vol geschiedenis genaamd Earth of Oryn.

Hiervoor trok hij naar Kickstarter in de hoop op voldoende fondsen te vinden om zijn project te kunnen afwerken. Ga het zeker eens checken want het ziet er best sympathiek uit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: