Orange België lanceert Xbox All Access: een Xbox Series S console met 24 maanden onbeperkt toegang tot honderden games

Het is niet de bedoeling dat we hier reclame gaan maken voor de een of andere telecomoperator, maar gelukkig zijn er nog wel die in gaming geloven. En eentje daarvan is Orange. En als gamers er beter van kunnen worden, dan verspreiden we graag het goede nieuws.

Opgelet: we nemen de info over uit het persbericht. We hebben dit product zelf niet getest of aangeschaft.

Orange Belgium lanceert nieuw gamingpack ‘Ultra Gaming‘, dat gamers laat kennismaken met de Xbox All Access-bundel voor de eerste keer in België: een Xbox Series S-console met 24 maanden onbeperkte toegang tot honderden games.

Dankzij een strategisch partnership met Microsoft zal Orange Belgium vanaf vandaag het ‘Ultra Gaming‘-pack aan zijn klanten aanbieden. Dat pack bestaat uit de Xbox All Access-bundel – de next-gen Xbox Series S-console met een abonnement van 24 maanden op Xbox Game Pass Ultimate, met honderden topgames, nieuwe games vanaf dag één en online multiplayer – en 5 GB extra data voor Go-abonnementen.

Deze bundel zal zeker ook in de smaak vallen bij gamers die benieuwd zijn naar de voordelen van cloudgaming op het snelle en betrouwbare 5G-netwerk van Orange. Met het pack bundelen Orange Belgium en Microsoft de krachten om gamers toegang te geven tot populaire games als Halo Infinite en Forza Horizon 5 via Xbox Game Pass Ultimate.

Voor nieuwe én bestaande Love-abonnees is er nu het nieuwe gamingpack ‘Ultra Gaming’, waarmee gamers hun gamebeleving naar een hoger niveau kunnen tillen. Met de Xbox All Access-bundel – de Xbox Series S console + een abonnement van 24 maanden Xbox Game Pass Ultimate – en 5 GB extra data voor hun Go-abonnementen krijgen gamers alles wat ze nodig hebben om in next-gen gaming te duiken. Met dit abonnement kunnen gamers een breed scala aan games spelen voor 24,99 € per maand gedurende 24 maanden, waarbij ze de eerste maand zelfs gratis krijgen (actie geldig van 15/11 tot 2/1/2023).

Dankzij dit gamingpack kunnen gamers in België de uitgebreide Xbox Game Pass Ultimate catalogus verkennen en hun games in real time streamen in de cloud. En alsof dat nog niet genoeg is, halen de gamers voordeel uit het bliksemsnelle 5G-netwerk, met enorm hoge snelheden (tot 1 Gbps) in 5G-zones in België, wat hun beleving nog intenser maakt.

Dankzij Xbox Game Pass Ultimate, dat inbegrepen is in Xbox All Access, hebben gamers toegang tot honderden topgames voor pc, console, smartphone en tablet. De actie omvat ook online multiplayer, en een EA Play-lidmaatschap.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: