fbpx

Starship Troopers: Terran Command’s gratis update brengt nieuwe scenario’s en units

Zoals heel wat onder jullie ben ook ik een fan van het Starship Troopers-universum. En dan in het bijzonder de eerste film en de CGI-reeks. Dankzij de RTS-titel Terran Command kon je een beetje ervaren hoe het moet zijn om tegen hordes bugs te vechten.

De game zelf verscheen in juni vorig jaar en kon in mijn review toch op heel wat bijval rekenen. Nu is er een gratis update verschenen die nieuwe scenario’s en units, namelijk Chemical Troopers toevoegt aan het spel.

In de nieuwe scenario’s vecht je opnieuw tegen Arachnid en maak je gebruik van de nieuwe Chemical Troopers-eenheid. In de ene missie vecht je tegen bugs die zijn losgebroken in een chemisch laboratorium, terwijl je in de andere missie een team leidt om een ravijn te ontruimen waar het krioelt van de Arachnids.

De derde missie is een Survival map, waar je met Mobile Infantry een industrieel complex moet verdedigen tegen aanvalsgolven bugs.

De Chemical Trooper is alleen beschikbaar in de nieuwe scenario’s en bestaat uit een team van troopers die biochemische wapens gebruiken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: