fbpx

Sony is gestart met filmen van Gran Turismo-film

Gran Turismo 7

Als raceliefhebber in hart en nieren amuseer ik me al sinds de eerste Gran Turismo op de PlayStation rot met deze geweldige racegames. Ook met de laatste Gran Turismo 7 vind ik regelmatig nog raceplezier.

Al moest ik deze zomer wel even slikken toen bekend raakte dat Sony een film gaat maken gebaseerd op hun goudhaantje. Hoe maak je in godsnaam een interessante film over een racegame?

Mijn twijfels zakten weg toen bekend werd dat Neil Blomkamp, die je misschien kent van de iconische scifi-film District 9, aan het stuur zou kruipen van deze productie. Qua verhaal volgen we Jann Mardenborough, de winnaar van de GT Academy in 2011.

De planning is om deze Gran Turismo-film in augustus van 2023 in de bioscoop te krijgen. Of dat lukt, valt nog af te wachten. Maar de productie is alvast gestart als we de Tweet van Sony Pictures mogen geloven. Op de achtergrond zien we alvast de iconische Nissan GT-R.

Of we ook effectief schade aan de wagens zullen zien, is niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d