fbpx

Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge – Enhanced Edition is een PSVR 2 launch titel

Het ziet er naar uit dat Sony’s PS VR2 bij launch op wat sterke titels kan rekenen. Na Horizon Call of The Mountain mogen we nu ook Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge – Enhanced Edition aan het lijstje launch titels toevoegen.

Rondlopen in het Star Wars-universum, en al die personages in levende lijve (ook al is het maar virtueel) ontmoeten, dat zou voor mij toch een natte droom zijn.

Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge werd oorspronkelijk uitgebracht als een Quest VR-headset exclusive. In de game kruipen spelers in de huid van een niemand – een willekeurige droid-technicus – die na een noodlanding op de planeet Batuu in een groots avontuur verzeild raakt. Het spel speelt zich grotendeels af tussen de gebeurtenissen van The Last Jedi en The Rise of Skywalker.

Je kan de game pre-orderen via de PlayStation Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: