Seizoen 2 van MultiVersus gestart

Warner Bros. Games heeft eindelijk het nieuwe seizoen van MultiVersus gelanceerd. Ben je ook zoals mij benieuwd wie als nieuw personage een robbertje komt vechten? Zal dit plaatsvinden op een nieuwe map? Kom het snel te weten in onderstaand artikel.

Nog steeds probeer ik mijn dagelijkse opdrachten uit te voeren in MultiVersus, maar ik moet grif toegeven dat ik blij ben dat er een nieuw seizoen is. Er staat heel wat te gebeuren in het tweede seizoen.

Zo mogen we Marvin the Martian verwelkomen. Dit is één van mijn favoriete schurken uit het universum van de Looney Tunes. Hij is uitgerust met zijn Illudum Q-36 Explosive Space Modulator, krachtige blaster en ruimteschip-oproepvaardigheden. Voorlopig is dit het enige personage dat bekend is gemaakt voor het nieuwe seizoen.

We mogen ook een nieuw strijdtoneel verwelkomen. Game of Thrones staat centraal in de nieuwe map. Spelers vechten het uit en kunnen tegenstanders van de Ijzeren Troon slaan. Op de iconische themamuziek van de felbegeerde serie zullen er heel wat ring-outs plaatsvinden. Wanneer we Marvin the Martian en de Game of Thrones map mogen verwelkomen is tot hiertoe nog onbekend.

Een nieuw seizoen is ook een nieuwe Battle Pass. Tegenover de vorige Battle Pass ontdekken we een groot verschil. Spelers die de Battle Pass niet kopen zullen bij elk level toch een gratis item ontvangen. Dit geldt natuurlijk ook voor de vechtersbazen die de Battle Pass aankopen. Baker Street Tom & Jerry-variant, Tea Time Reindog-variant en Pixel Finn profielicoon zijn de gratis hoogvliegers. De betalende speler kan daarbij Astranout Velma-variant, Maestro Bugs Bunny-variant en Arya Yawn taunt vrijspelen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.