Kattengame Finding Mosey gelanceerd op Kickstarter

Na het geweldige succes van Stray zouden er meer games met katten mogen uitkomen als het aan mij lag. Finding Mosey is daarom een poot in de juiste richting.

Twitter-gebruiker Youpiepoopie had waarschijnlijk dezelfde mening en heeft overduidelijk, als we de trailer bekijken, een voorliefde voor de viervoeters.

Jij bent op zoek naar je kat Mosey, in een open wereld vol hindernissen en vijanden. Tijdens je zoektocht kom je geleidelijk aan meer info te weten die je leidt naar de hereniging met je kleine vriend.

De grafische stijl doet me wat denken aan Dorfromantik. Ik heb Finding Mosey alvast op mijn wishlist gezet op Steam en ben enorm benieuwd naar de evolutie van dit soloproject.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: