fbpx

Valkyrie Elysium is nu verkrijgbaar voor pc via Steam

Valkyrie Elysium

Valkyrie Elysium is nu verkrijgbaar via Steam. Spelers die het avontuur als de heldin Valkyrie op pc beginnen, kunnen genieten van een gratis update die drie nieuwe content-elementen aan de game toevoegt.

Console en pc-spelers kunnen een gratis update downloaden met drie nieuwe content-elementen:

  • Hilde’s Vengeance Mode – Na het voltooien van de basisgame, kunnen spelers als Hilde spelen in deze nieuwe game-mode en haar unieke vaardigheden gebruiken om machtige vijanden te verslaan.
  • Seraphic Gate – Na het voltooien van de basisgame kunnen spelers deze pittige time attack-gevechten proberen. Spelers kunnen unieke beloningen verdienen door alle stages te voltooien.
  • Very Hard / Valkyrie moeilijkheidsniveaus – Spelers kunnen zichzelf tot het uiterste beproeven met deze twee hogere moeilijkheidsniveaus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: