fbpx

Grimmige Warhammer 40,000: Darktide world intro trailer

Warhammer 40.000: Darktide

Het Warhammer-universum is iets speciaals. Volgens mij ben je ofwel pro, ofwel contra, maar bestaat er geen tussenweg. Ik vind het zelf een intrigerende en boeiende wereld met een heel duister kantje.

Ontwikkelaar Fatshark pakt uit met een nieuwe, en vooral grimmige trailer voor het in aantocht zijnde Warhammer 40,000: Darktide. De trailer dient als introductie tot de spelwereld van Darktide, met de antagonist van het spel, Inquisitor Brahms.

In Darktide nemen maximaal vier spelers het samen op tegen onmogelijke tegenstanders, deze keer in het 40K-universum als een groep inquisitie-agenten die een potentiële Chaos-infiltratie onderzoeken in de Hive City of Tertium op de planeet Atoma Prime.

Je krijgt de keuze uit vier klassen, zijnde Veteraan, Zealot, Ogryn en Psyker, en je kan deze naar je eigen smaak aanpassen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: