Remedy bevestigt dat Control 2 er komt

In het begin dacht ik dat de paranormale actiethriller Control niks voor mij was. Toen de game op Game Pass kwam besloot ik hem toch te spelen. En het moet gezegd: het was een toppertje.

Net als Alan Wake, kan ook Control dus op een opvolger rekenen. Dat werd bevestigd door ontwikkelaar Remedy Entetainment. De studio werkt hiervoor opnieuw samen met 505 Games voor de co-development en co-publishing.

Rami en Raffi Galante, co-CEO’s van Digital Bros Group/505 Games, zijn alvast enthousiast:

Control is de grootste investering die 505 Games ooit heeft gedaan, dus het heeft een speciaal plekje in ons hart. We zijn dankbaar voor de hele spelersgemeenschap die van Control zo’n langdurige en geliefde game heeft gemaakt, en zijn nog enthousiaster om Control 2 uit te brengen.”

Op een releasedatum moeten we voorlopig niet rekenen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.