Tactics Ogre: Reborn is nu verkrijgbaar voor PlayStation-consoles, Switch en pc

Tactics Ogre: Reborn, een vernieuwde versie van de tactische RPG, is nu verkrijgbaar is voor PlayStation-consoles, Nintendo Switch en pc via Steam.

Tactics Ogre: Reborn biedt vernieuwde hd-graphics, herziene gevechtssystemen en sterk verbeterd geluid – inclusief volledig ingesproken cutscenes (Engels en Japans), opnieuw geproduceerde geluidseffecten en live opgenomen achtergrondmuziek van componist Hitoshi Sakimoto.

De game biedt onder andere de volgende updates en features:

 • Prachtig geremasterde graphics die de bijzondere visuele stijl van het origineel versterken
 • Volledig ingesproken cutscenes in Engels en Japans
 • Door een orkest ingespeelde versie van de soundtrack
 • Diverse ‘quality of life’-updates, zoals:
  • Opnieuw ontworpen gevechtssysteem
  • Aangepast levelmanagementsysteem
  • Verbeterde AI
  • Vereenvoudigde en verbeterde interface

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)