fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 45 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Het wordt een speciaal weekend! Ten eerste omdat ik zaterdag 12-11 jarig ben, ik word er namelijk 55, en ten tweede omdat ik waarschijnlijk een van de weinigen ben die niet God of War Ragnarök zal spelen. Daar zijn twee redenen voor: enerzijds omdat ik druk bezig ben met A Plague Tale: Requiem (wat een geweldige game trouwens) en ten tweede omdat ik single player games telkens stuk voor stuk uitspeel, en zeker niet begin te mengen. Dan raak je het gevoel en het verhaal kwijt, moet je de besturing weer onder de knie krijgen, enzovoort. Dus God of War zal, tenzij ik een goddelijke schenking krijg, nog even moeten wachten.

Wat ik ga kijken dit weekend is sowieso de Netflix-hitfilm van het moment: All Quiet on the Western Front. Ik heb me namelijk laten vertellen dat dit een GE-WEL-DIGE film is. En aangezien ik een fan ben van dit soort films is dit een must see voor mij.


Lazlo

Dit weekend is er maar één correct antwoord op de vraag: “wat ben je aan het spelen?” Ragnarök is hier en I’m all in. Zeer benieuwd hoe het Kratos en Atreus verkeert in dit vervolg op het sublieme God of War uit 2018.

Dat neemt niet weg dat ik hier en daar een potje Modern Warfare II meepik om langzaam maar zeker richting prestige I te klimmen.

Verder zit het weekend vol met onder andere de verjaardag van m’n schoonbroer, familiebezoekjes en het zorgen voor mijn pas-geopereerde vrouw. Aangezien ze momenteel niet uit de zetel kan, zullen series als Schitt’s Creek niet ontbreken.


Jim

Geen God of War Ragnarök voor mij dit weekend want ik stort mij volledig op het manuscript van een middeleeuws spel, waarover jullie mijn mening volgende week kunnen lezen op deze prachtige website.

Daarnaast ben ik volledig hooked geraakt aan de serie Brooklyn Nine-Nine. De geweldige humor van Peralta en zijn collega’s zullen mij door de berg strijk loodsen die op mij staat te wachten. En dan zeggen ze dat een man niet kan multitasken!

Zondag ga ik met een bang hart richting het Lotto Park waar we het opnemen tegen de leider Racing Genk. Hopen op een stunt!


RoMa

Ik smijt me dit weekend volledig op 2 aankomende reviews. Voor een duchtige portie bloederige combat ga ik aan de slag met de third person shooter GunGrave G.O.R.E. Ik laat mezelf al eens graag gaan. Als ik mezelf écht eens compleet loco wil voelen speel ik de tweede titel op de reviewlijst, namelijk Goat Simulator 3.

Op gamescom amuseerde ik me rot met deze hilarische “simulatiegame”. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar het afgewerkte product. Tussen Goat en Gore zal er nog voldoende plaats zijn voor online te levelen in Call Of Duty: Modern Warfare 2. Op Netflix is Dahmer afgewerkt en ben ik begonnen met Cabinet Of Curiosities. Griezelen maar!


auron_sagara

Dit weekend zal mijn tactische vernuft weer op de proef gesteld worden, want ben bezig met de review van Tactics Ogre: Reborn. In de loop van volgende week zal mijn bescheiden mening op de website geplaatst worden.

Marvel Snap is dagelijkse kost geworden. Ondertussen heb ik 3 Decks gemaakt waar ik pittig mee kan uithalen. De nieuwe locaties van Wakanda Forever doen ook weer hun werk om elk potje spannend te houden.

Met het vrouwtje heb ik seizoen 2 en 3 van The Sinner bekeken, zalige reeks. We zijn eindelijk begonnen aan The Umbrella Academy en dit is toch ook weer een toppertje.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d