fbpx

Dit zijn de stemacteurs van Dead Space

Dead Space Remake

Een overtuigende stemacteur is tegenwoordig essentieel om het verhaal geloofwaardig te laten overkomen in een game. Het is dan ook mooi om te zien dat Motive een mooie crew heeft samengesteld om de stemmen in de remake van Dead Space in te spreken.

Vorig jaar kondigde de ontwikkelaar al aan dat de stem van hoofdrolspeler Isaac Clarke wordt ingesproken door Gunner Wright wordt ingesproken, de stem van Isaac in Dead Space 2 en 3. Dat Isaac in deze eerste game nu wél een stem krijgt, was opmerkelijk omdat hij origineel geen tekst had.

Naast Gunner Wright zijn er nog vier stemacteurs die elk hun stem zullen lenen aan een van de personages. Hieronder vind je de lijst:

 • Tanya Clarke – Nicole Brennan
  • Tanya Clarke speelt opnieuw de rol van Nicole, waarvoor ze de stem en beeltenis verzorgde in Dead Space 2 uit 2011. Clarke is ook bekend van haar werk als Becky in A Beautiful Mind, Emily Lotus in Banshee, Queen Rynda in Inhumans en meer.
 • Anthony Alabi – Zach Hammond
  • Voormalig NFL-speler Anthony Alabi speelt Hammond in de remake. Alabi speelde eerder in de Netflix-comedy Family Reunion als Moz McKellan en verscheen herhaaldelijk in Showtime’s Shameless, Amazon’s Bosch en Disney’s Raven’s Home.
 • Brigitte Kali Canales – Kendra Daniels
  • Brigitte Kali Canales speelt Kendra in de remake. Canales speelde onder andere Rachel in Fear the Walking Dead en Trace Martez in Star Wars: The Clone Wars en Star Wars: The Bad Batch. Momenteel is Canales ook te zien in S.W.A.T. als agent Alexis Cabrera.
 • Faran Tahir – Challus Mercer
  • Mercer wordt gespeeld door Faran Tahir. Tahir is bekend van zijn werk als Raza in Iron Man, Captain Robau in Star Trek, President Patel in Elysium en meer.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d