fbpx

Hearthstone card reveal: Astalor Bloodsworn

Zoals bij goede gewoonte geeft Blizzard ons de kans om jullie te verwennen met een een exlusieve Pragalicious-card reveal naar aanloop van een nieuwe uitbreiding. Op 6 december is het weer van dat, want dan verschijnt de March of the Lich King-uitbreiding. Wij stellen jullie alvast een leuke kaart voor. Of eigenlijk drie…

De kaart die je in jouw deck steekt in dit geval is Astalor Bloodsworn. Deze neutral 2/2 minion speel je voor twee manapunten op het bord en zorgt meteen voor twee damaga-punten mits de Manathirst(4)-eigenschap voldaan is. Het nieuwe Manathirst-keyword is trouwens een nieuwigheid van de March of the Lich King uitbreiding; een extra eigenschap wordt getriggerd wanneer je het aangegeven manakristallen in jouw bezit hebt.

Maar daar begint het pas; er is ook een Battlecry-eigenschap die Astalor, the Protector aan jouw hand toevoegt. Op zijn beurt zorgt de Battlecry van Astalor the Protector ervoor dat Astalor, the Flamebringer in jouw hand terecht komt! Naast leuke Battlecry-eigenschappen beschikken de twee extra kaarten ook over heel wat Manathirst-vertier! Zo zorgt Astalor, voor 5 manapunten bij Manathirst (7) én dealt Astalor, the Flamebringer een extra acht schadepunten (split between all enemies) naast de standaard acht damage wanneer je 10 manapunten in jouw zakje hebt!

Wil jij de Blood Elves binnenkort in jouw deck hebben? Log dan zeker in op 6 december, haal een resem booster packs in huis en wie weet…

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: