Dragon Age: Absolution is vanaf vrijdag 9 december exclusief te zien op Netflix

Electronic Arts en BioWare hebben aangekondigd dat Dragon Age: Absolution, een animatieserie gebaseerd op het Dragon Age-universum, vanaf 9 december exclusief te zien is op Netflix. Dit deden ze middels een gloednieuwe trailer. Ook hebben ze de volledige stemcast van de serie onthuld.

Dragon Age: Absolution is gemaakt in samenwerking met BioWare. De serie speelt zich af in Tevinter en vertelt het verhaal van Miriam. Wanneer een overval op de machtigste man in Tevinter misloopt, wordt zij als elvenhuurling gedwongen tot een wanhopig gevecht om te overleven. Om zichzelf en haar vrienden te redden, moet Miriam het tragische verleden waaraan ze haar hele leven heeft geprobeerd te ontsnappen onder ogen zien.

Dit is de stemcast voor Miriam en de overige personages die geïnspireerd zijn op de Dragon Age-lore:

  • Kimberly Brooks als Miriam – Een pragmatische elvenhuurling die is ontsnapt aan slavernij in Tevinter. Miriam is gesloten voor velen die haar kennen. Maar haar heldhaftige aard komt tevoorschijn wanneer ze gedwongen wordt om de confrontatie aan te gaan met de natie die haar leven heeft verwoest, en de man die centraal staat in haar ellende.
  • Matt Mercer als Fairbanks – Een ervaren vrijheidsstrijder die onze helden leidt met een warm gevoel voor avontuur, een paar dolken en een schitterende glimlach.
  • Ashly Burch als Qwydion – Een sprankelende Qunari-magiër met een voorliefde voor explosies. Qwydion is een openhartige, makkelijk afgeleide flapuit die een gebouw met de grond gelijk kan maken of een kater kan genezen, afhankelijk van de situatie.
  • Sumalee Montano als Hira – Een idealistische magiër die hoopt haar relatie met Miriam nieuw leven in te blazen terwijl ze haar meedogenloze kruistocht tegen Tevinter voortzet. Maar een vreselijk geheim brengt ze allebei in gevaar.
  • Phil Lamar als Roland – Ondanks zijn ongedwongen houding beschikt de charmante Roland over een ongeëvenaard doorzettingsvermogen. Wanneer een ramp dreigt en alles verloren lijkt, is Roland net zo zeker van zijn zaak als het zwaard dat hij hanteert.
  • Keston John als Lacklon – De norse Lacklon, een dwerg en Lord of Fortune, is een geboren vechtersbaas die verslaafd is aan roem en net laf genoeg is om in leven te blijven.
  • Josh Keaton als Rezaren – De bevoorrechte Rezaren wordt geplaagd door tragedie en ziet zichzelf als een goede man in een slechte wereld. De intelligente en charismatische Rezaren is vastbesloten een betere toekomst voor iedereen in Tevinter op te bouwen, koste wat kost.
  • Zehra Fazal als Tassia – De plichtsgetrouwe en hardwerkende Tassia knijpt een oogje dicht voor alles wat niet aan haar morele normen voldoet. Maar zelfs zij kan de zonden van Tevinter (of Rezaren) niet voor altijd negeren…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: