fbpx

Games ontbreken bij Collector’s Editions van God of War Ragnarök

God of War Ragnarök

Gisteren ( 9 november 2022) was het een hoogdag voor heel wat gamers die in het bezit zijn van een PlayStation 4 of 5. God of War Ragnarök kwam uit en heel wat spelers hadden deze game op voorhand besteld. Helaas waren er heel wat gamers die nogal bedrogen uitkwamen bij het openen van hun editie.

Daar is hij dan eindelijk, de Collector’s Edition van God of War Ragnarök, maar bij het openen ontdekten heel wat spelers dat er iets zeer belangrijks ontbrak. Namelijk de steelbook, de downloadcode van de game of downloadcodes van de DLC.

Twitter ontplofte in een mum van tijd met allerlei berichten van verschillende gedupeerden. Sommige spelers kregen twee downloadcodes voor de game, maar geen voor de DLC.

Sony vreest maar best dat Kratos niet even langskomt om de personen op de inpakdienst een oplawaai te geven, zodat deze fout niet meer kan voorkomen. Een Twitter-gebruiker had de klantendienst van Sony gecontacteerd, en deze zou het voorval onderzoeken. Binnen de vijf werkdagen zou er een antwoord uit de bus moeten vallen.

Op Twitter heeft iemand een account gemaakt, waarop men alle klachten kan zien. Hier alvast enkele voorbeelden:

We hopen dat alle mensen met dit probleem snel het gepaste antwoord krijgen en snel aan de slag kunnen met Kratos en Atreus.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: