Razer introduceert Wolverine V2 Pro voor PS5 en pc

Razer brengt de Wolverine V2 Pro op de markt. Deze nieuwe controller biedt een geheel nieuw niveau van snelheid, controle en nauwkeurigheid voor competitief gamen, is volledig aanpasbaar en maakt gebruik van Razer’s draadloze technologie HyperSpeed Wireless. 

Ter info: we hebben deze controller niet getest. De info komt uit het persbericht.

De Razer Wolverine V2 Pro is ontworpen voor optimale snelheid en controle. De next-gen controller is uitgerust met Razer Mecha-Tactile Action Buttons met een actuatieafstand van slechts 0,65 mm. Dit is 30% minder dan de standaard knoppen van membraan, waardoor knoppen sneller kunnen worden ingedrukt en de tactiliteit wordt verbeterd.

Voor meer controle in vechtspellen stelt het achtwegs Microswitch D-Pad gamers in staat om elke druk op de microswitches te voelen en te horen. Zo kunnen gamers zich precies en doelbewust voortbewegen terwijl ze ingewikkelde commando’s uitvoeren.

De Wolverine V2 Pro back triggers zijn uitgebreid met Razer HyperTrigger-technologie, speciaal voor race- en FPS-liefhebbers. Met HyperTrigger kunnen gamers de triggers naar zich toe halen om te versnellen in racegames of juist vlug indrukken om snel veel kogels af te vuren.

Volledig aanpasbaar

Met zes multifunctionele knoppen en verwisselbare thumbsticks kan de Razer Wolverine V2 Pro worden aangepast op iedere speelstijl. Gamers kunnen de vier extra triggers en twee extra bumpers toewijzen aan hun favoriete commando’s en de controller verder aanpassen met twee extra thumbstick-caps voor meer snelheid of meer precisie.

Voor extra personalisatie is de controller voorzien van Razer Chroma RGB, met meer dan 16,8 miljoen kleuren en een reeks effecten via de Razer Controller-app voor iOS en Android.

Volledige connectiviteit

Om verder te voldoen aan de eisen van competitief gamen, is de Razer Wolverine V2 Pro uitgerust met Razer HyperSpeed Wireless. Met behulp van een 2,4GHz draadloze verbinding via de meegeleverde USB Type A dongle zorgt de controller voor naadloze, low-latency prestaties op PS5 en pc.

Deze controller kost je 299,99 euro, wat toch niet mals is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)