fbpx

Jurassic World Aftermath Collection nu beschikbaar op Nintendo Switch

Nintendo Switch gamers die bovendien fan zijn van dino’s hebben niet één maar twee games om uit te kiezen. Gisteren verscheen ARK: Ultimate Survivor Edition op Switch en vandaag komt er nog eentje bij, namelijk Jurassic World Aftermath Collection.

Na de val van het Jurassic World-pretpark crashen we op Isla Nublar en zitten we vast in een verlaten onderzoekscentrum wanneer onze missie om waardevolle informatie terug te vinden rampzalig verkeerd afloopt.

Om te overleven, moeten we op verkenning gaan en puzzels oplossen, terwijl we een horde hongerige dinosaurussen moeten ontwijken, waaronder roofzuchtige Pteranodons, sluwe Velociraptors en de angstaanjagende T. rex.

Je kan dus maar beter je beentjes insmeren als je wil vluchten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: