Strike First, Strike Hard in Cobra Kai 2: Dojos Rising is nu verkrijgbaar

Ongetwijfeld een must have voor de fans van de Netflix-serie Cobra Kai vermoed ik? Zij kunnen vanaf nu aan de slag met Cobra Kai 2: Dojos Rising.

Cobra Kai 2: Dojos Risinghet tweede deel van de karategame die geïnspireerd is op de bekende Netflix-serie, is nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Ervaar de intense rivaliteit en supersnelle actie in het hart van de Cobra Kai-saga. Stel een krachtig team met goed getrainde vechters samen, word een meester in de vechtsport en win gevechten in het All Valley Tournament om het nalatenschap van de dojo veilig te stellen. De explosieve gevechten komen tot leven met de originele muziek en stemmen van de acteurs uit de serie.

Een gedetailleerd overzicht van de in-game-kenmerken is hieronder te vinden:

  • Spannende spelmodi – Spelers kunnen zich laten meeslepen door de verhaalmodus en op avontuur gaan in een nieuw verhaal waar ze vechten om het All Valley Tournament te bereiken. Daarnaast kunnen ze legendarische momenten uit de serie opnieuw te beleven met de Cobra Classics-modus. Uiteraard zijn er nog veel meer spannende modi om te verkennen.
  • Kies een dojo – Kies voor Eagle Fang, Cobra Kai of Miyagi-Do en help de sensei door te trainen, nieuwe vechters te werven en gevechten aan te gaan om de krachtigste dojo te worden.
  • 28 speelbare personages – Speel als een van de favoriete personages uit de serie en gebruik hun speciale vaardigheden en technieken om te winnen!
  • Verbeter technieken – Verzamel chi en munten om technieken te verbeteren. Werf nieuwe leden voor de dojo en maak gebruik van hun kracht om de dojo sterker te maken.
  • Online toernooi – Speel de online toernooimodus om deel te nemen aan het All Valley Tournament. Blijf vechten om de geschiedenisboeken in te gaan als de ultieme All Valley-kampioen.
  • Stemmen van de show – Geniet van de stemmen van de personages in de game, ingesproken door de bekroonde acteurs uit de Netflix-serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: