Beluister de Ultimate FIFA Soundtrack met de beste muziek uit 25 jaar FIFA

FIFA 23 Mbappé Kerr

In de 25 jaar dat EA Sports’ FIFA reeds meedraait hebben we ook al heel wat muziek geserveerd gekregen bij de soundtrack. Uit die 25-jarige muziekgeschiedenis werden nu de beste tracks geselecteerd en samengevoegd zodat we ze allemaal nog eens kunnen beluisteren zonder al onze games te moeten bovenhalen.

Electronic Arts heeft de Ultimate FIFA Soundtrack aangekondigd in samenwerking met Spotify.

De onthulling volgt een week nadat fans over de hele wereld hun favoriete tracks uit de geschiedenis van de franchise konden streamen om zo hun nominaties bekend te maken.

De Ultimate FIFA Soundtrack bestaat uit maar liefst 100 nummers uit FIFA-games van de afgelopen 25 jaar. Van de top 100 nummers die zijn gepubliceerd op Spotify keren 40 van de meest gestreamde nummers terug in FIFA 23 voor de release van de FIFA World Cup-update, die op 9 november wordt uitgebracht. 

Je kan de soundtrack hier beluisteren via Spotify.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)