Speel jij wel de juiste versie van Destiny 2 op jouw PS5-console?

Bij het installeren van een nieuwe titel, die zowel op PS4 als PS5 verschijnt, is het toch altijd even checken of je de juiste versie gekozen hebt. Dat is niet zo moeilijk. Games die echter eerst beschikbaar waren op PS4 en daarna meereisden naar PS5, die krijgen (soms) een gratis upgrade naar de next-gen versie. Dit is ook het geval voor Destiny 2.

Nu de PS5-versie van Destiny 2 binnenkort zijn tweede verjaardag viert, komt Bungie met een opmerkelijke boodschap naar buiten: de studio heeft namelijk ontdekt dat heel wat PS5 gamers de ‘verkeerde’ versie spelen. Ze spelen met andere woorden de PS4-versie op hun PS5 zonder dat ze dat zelf doorhebben.

Via hun officiële blog stuurde de studio volgend bericht de wereld in: “Heads up, PlayStation Guardians. We hebben gemerkt dat een opvallend aantal PS5-spelers de PS4-versie van Destiny 2 speelt op hun huidige generatie consoles. Voor de optimale ervaring voor PlayStation-goedheid, zorg ervoor dat je deze bron hier bekijkt om te upgraden naar de gratis PS5-versie om een verbetering in framerates en graphics over het algemeen te zien.

Via bovenstaande link kan je dan meteen checken of je de juiste versie speelt, en hoe je deze eventueel kan aanpassen/upgraden naar de correcte versie. Zeker eens checken!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)