De coöp staat centraal in nieuwe Evil West gameplay trailer

Volgens mijn bescheiden mening zou Evil West wel eens de najaarsverrassing kunnen worden. De game doet me denken aan een mix van Abraham Lincoln Vampire Slayer, Hunt: Showdown en Call of Juarez/Red Dead Redemption. Of dat zo is, dat moeten we natuurlijk nog even afwachten.

Alleen op vampieren en zombies jagen is plezant, maar met zijn tweeën is het nog plezanter. Gelukkig beschikt Evil West over een coöp-modus, en deze staat centraal in deze nieuwe trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: