fbpx

Volg de Straw Hat Crew op hun reis in nieuwe One Piece Odyssey-trailer

Zoals jullie misschien weten ben ik niet echt een anime- of manga-fan. Ik ben dan ook geen fan van games à la Naruto, One Piece of Dragon Ball. Voor gamers die wel fan zijn, en in het bijzonder van One Piece, heb ik wel goed nieuws. Zij krijgen een nieuwe trailer geserveerd van Odyssey.

In One Piece Odyssey gaan we op stap met Luffy en de Straw Hat Crew terwijl ze proberen hun verloren krachten terug te krijgen. Daarvoor bezoeken ze “Memoria”, een wereld gebouwd uit de herinneringen van hun vorige ontmoetingen, waardoor ze teruggaan naar belangrijke locaties in hun geschiedenis, zoals Alabasta en Water Seven.

In dit avontuur beleef je een nieuw verhaal van de Straw Hats, met een focus op Usopp en Robin. Deze zoektocht zal hen leiden naar bekende plaatsen zoals de Gallery-La Company of gezichten zoals Franky’s bende, Iceburg, Aokiji enkele van de CP9-leden zoals Lucci en Kaku.

Maar hoewel plaatsen en situaties vertrouwd kunnen lijken en aanvoelen, is niets zoals het precies was in deze herinneringen en zullen spelers enkele verschillen zien met het verhaal dat sommigen van hen kennen en liefhebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: