fbpx

Nieuwe Wo Long: Fallen Dynasty gameplay toont pittige gevechten

Wo Long Fallen Dynasty

Wo Long: Fallen Dynasty is de volgende game van Ninja Gaiden-ontwikkelaar Team Ninja. Nu al lijkt Wo Long de spirituele opvolger te worden van de Nioh-serie. De 8 minuten durende gameplay toont verbeterde stealth, verfijnde gevechtssystemen en een indrukwekkende reeks monsters.

Net als de Dynasty Warriors-serie speelt Wo Long zich af tijdens de Three Kingdoms-periode van de Chinese geschiedenis. In tegenstelling tot de musou-games lijkt Wo Long echter veel meer te draaien om één-op-één-gevechten met een verscheidenheid aan zware eindbazen, vergelijkbaar met de uitstekende Nioh-games.

De nieuwe game van Team Ninja lijkt inspiratie te halen uit een ander project van From Software, Sekiro: Shadows Die Twice. Wo Long werkt met een systeem dat erg lijkt op dat van Miyazaki’s ninjagame, waarbij je met goed getimede parries en een constante aanval de tegenstander kan stunnen en grote stukken van zijn leven per keer kan verwijderen.

Wo Long: Fallen Dynasty komt uit op 3 maart 2023 en zal vanaf day-one beschikbaar zijn als Xbox Game Pass-titel.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: