Dit is de cast van Disney’s nieuwe Star Wars serie, The Acolyte

the-acolyte

The Acolyte wordt beschreven als een thriller met mysterieuze elementen die zich afspeelt in de laatste dagen van het High Republic-tijdperk. Eén van de hoofdrollen gaat naar de hoofdrolspeler uit de succesvolle Koreaanse serie Squid Game, Lee Jung-jae.

De synopsis van de serie is als volgt: “Een voormalige Padawan herenigt zich met haar Jedi Master om een reeks misdaden te onderzoeken, maar de krachten waarmee ze worden geconfronteerd zijn sinisterder dan ze ooit hadden verwacht.”

De cast bestaat uit Amandla Stenberg (The Hate U Give), Lee Jung-jae (Squid Game), Carrie-Anne Moss (The Matrix), Manny Jacinto (The Good Place), Dafne Keen (Logan), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll) en Dean-Charles Chapman (Game of Thrones).

The Acolyte is niet de enige nieuwe live-action Star Wars tv-serie in de maak, Spider-Man regisseur Jon Watts maakt een nieuwe serie die zich naar verluidt afspeelt na de gebeurtenissen van Return of the Jedi.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: