fbpx

Gears of War krijgt film én animatiereeks op Netflix!

Gears of War

Toegegeven, het wat mij gisteren ook ontgaan. Maar op 7 november vierden we de 16e verjaardag van Gears of War. Netflix maakte van die gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat ze aan de slag gaan met dit veelbelovende universum.

In de eerste plaats wil Netflix een film maken om daarna een animatieserie te ontwikkelen die bedoeld is voor volwassenen. Ik hoop dat dit laatste wat in de stijl gaat zijn van Vox Machina dat te zien is op Amazon Prime Video.

Wat mij wel wat zorgen baart is het feit dat Netflix spreekt over een adaptatie van het Gears of War-universum. In hoeverre ze dus een loopje gaan nemen met de lore en geschiedenis uit de videogames, valt dus nog af te wachten.

Hoe dan ook ben ik wel benieuwd wat ze ervan gaan maken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: