fbpx

Sword Art Online Last Recollection komt in 2023

Bandai Namco Europe kondigt een nieuwe game aan in het Sword Art Online-universum: Sword Art Online Last Recollection. Deze J-RPG, die een gloednieuwe kijk geeft op het originele verhaal bedacht door Reki Kawahara, verschijnt in 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en STEAM.

Sword Art Online Last Recollection bewandelt een ander pad dan de originele anime en volgt Kirito in zijn voorbereiding op een uitdaging als geen ander: de Underworld War. De poort naar Dark Territory breekt open, klaar om terreur los te laten op het Human Realm, wanneer een mysterieuze Dark Knight genaamd Dorothy Kirito en diens vrienden benadert met een missie. Ze zullen moeten vechten om de wereld te beschermen.
 
Spelers hun favoriete personages uit de reeks zijn terug  in deze culminatie van de Sword Art Online-gamereeks, die het verhaal uit de Underworld War arc uit de anime en novel anders vertelt. Sword Art Online Last Recollection behoudt diens J-RPG-stijl en hoog gehalte aan actie en verzekert een vlotte coördinatie bij het spelen met vrienden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d