fbpx

Ramattra, een nieuwe tank, komt op 6 december naar Overwatch 2

Overwatch 2 heeft me wel te pakken. Ik vind het lekker knallen, ontspannend en minder stressy dan Fortnite. Mijn favoriete nieuwkomer is Junker Queen, de langbenige Aussie tank. Zij krijgt binnenkort echter concurrentie…

Ramattra, de nieuwe Tank hero, werd onthuld tijdens de Overwatch League Grand Finals. 
Ramattra’s verhaal is complex. Zijn ultieme doel is het beschermen van mensen, maar de kost voor dat doel moet nog worden bepaald… 

Ramattra, eens een oorlogsmachine, wisselde munitie in voor een schild om zijn volk te beschermen door rust en vrede te promoten. Zijn idealen verschilden niet veel van zijn mede Shambli-monnik, Zenyatta. Ramattra’s verhaal is echter een van ontberingen, trauma’s en een uitvergroot beeld van de harde realiteit van de mensheid.

Harmonie maakte plaats voor dissonantie en Ramattra begon zijn overtuigingen vanuit een meer pragmatische invalshoek te benaderen, waarbij hij alle middelen rechtvaardigde die nodig waren om zijn mede-omnics te verdedigen. Als leider van Null Sector kan Ramattra rekenen op ongelooflijke steun van zijn mensen en hij is klaar om zijn filosofieën aan onze wereld op te leggen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d