fbpx

Ontdek Blacktails bijzondere mix van unieke gameplay en duistere verhaallijn in uitgebreide video

Blacktail, het surrealistische first-person actieavontuur in een duistere sprookjeswereld vol met hervertelde verhalen en legendes, heeft een nieuwe gameplay trailer gekregen die ons moet voorbereiden op de release van 15 december.

Beleef de hervertelling van Baba Yaga’s mythe en ga op jacht naar de ongrijpbare beelden uit je verleden in een betoverde bosomgeving. Terwijl je je boog leert beheersen en spreuken ontketent, word je een goede of slechte heks door de morele keuzes die je maakt.

Verzamel grondstoffen om drankjes en pijlen te maken, gebruik je boog, bezem en handschoen om spannende baasgevechten aan te gaan en kom tijdens je avonturen veel bizarre, spraakzame wezens tegen. Til de sluier van je verleden op, beslis over het lot van het land en zijn inwoners, en wees getuige van het effect van elke beslissing op je vaardigheden.

De keuze is aan jou. Word jij de angstaanjagende bewaker van het bos, of de terreur waar nachtmerries van gemaakt zijn?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: