Forza Horizon 5 krijgt begin 2023 nieuwe uitbreiding; in-game Ray-Tracing nu beschikbaar op PC

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 is wat mij betreft nog steeds een magistrale next-gen racegame. Die werd de voorbije maanden alleen maar beter en volgend jaar voegt ontwikkelaar Playground Games nog méér lekkers toe.

Tijdens de maandelijkse livestream Forza Monthly hebben ontwikkelaars onthult dat ze op dit moment hard aan het werk zijn aan een nagelnieuwe uitbreiding voor Forza Horizon 5. Dit moet de tweede uitbreiding worden, na de Hot Wheels-uitbreiding die in de zomer van 2022 werd uitgebracht.

Wat Playground Games voor ons in petto heeft met deze nieuwe uitbreiding, werd nog even geheim gehouden. Begin van volgend jaar krijgen we meer info.

Voor de pc-gamers was er overigens nog extra goed nieuws, tenminste als je een zware setup in huis hebt staan. Want vanaf nu is Ray Tracing beschikbaar in de game zelf. Hoeveel en waar hangt af van de settings die je kiest. Playground Games zorgde voor dit handige overzicht:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.