fbpx

Beelden gelekt van Hideo Kojima’s nieuwe game Overdose

Al geruime tijd wordt er gespeculeerd omtrent de nieuwe game van Hideo Kojima Overdose. Nu zijn er op een nogal bizarre manier (gefilmd door een halfnaakte man) beelden gelekt van horrorgame Overdose.

Als je onderstaande beelden bekijkt, zal je misschien niet overtuigd geraken of dit allemaal wel echt is. Toch zou het gaan om Overdose, een third-person horrorgame met in de hoofdrol Margaret Qualley. De actrice kennen we van Death Stranding, waar ze de rol vertolkte van Mama. Het is dus niet de eerste keer dat ze samenwerkt met Hideo Kojima.

We zien het personage van Qualley angstvallig een weg banen door donkere gangen. Door het gebruik van een zaklamp verlicht ze de omgeving, maar al snel moet ze concluderen dat ze niet alleen is. Op het einde van de video wordt ze dan ook geconfronteerd met het schepsel dat haar al die tijd opjaagt. Game Over is het laatste beeld dat we te zien krijgen.

We wisten al dat Hideo Kojima samenwerkt met Xbox Game Studios, om een game te ontwikkelen dat gebruik maakt van de cloud-technologie van Microsoft. Het is dus mogelijk dat Overdose deze game is.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: