fbpx

Hideo Kojima’s volgende game wordt een horrorspel genaamd Overdose

Waar zou die sakkerse Hideo Kojima mee bezig zijn dezer dagen? Volgens Norman Reedus een tijdje geleden zou dat Death Stranding 2 geweest zijn, maar volgens bekende insider Tom Henderson zou Kojima nog met iets anders bezig zijn ook.

Volgens Henderson, je weet wel die bekende Battlefield- en Call of Duty-leaker, en overal een beetje ieders insiders-vriend zou Kojima werken aan een horrorspel genaamd Overdose.

Tom Henderson kondigde op Try Hard Guides aan dat hij vroege beelden heeft gekregen van Kojima’s volgende titel, die naar verluidt de codenaam ‘Overdose’ heeft gekregen. In de clip zou Margaret Qualley, die Mama vertolkte in Death Stranding, de hoofdrol spelen.

Henderson bevestigde zijn bron niet, maar hij ging later wel naar Twitter om te melden dat Kojima Productions probeerde het bericht weg te halen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d