Minecraft wordt wat wilder met The Wild Update

Minecraft The Wild Update

Mijn zoon is op zijn negende nog steeds enorme fan van Minecraft. Ikzelf ben wat verloren gelopen in de bouwhype, maar ik ben de game meer en meer weten te appreciëren. Als papa ben ik toch altijd best fier wanneer hij een waanzinnig bouwwerk heeft gecreëerd.

De best verkochte game ooit heeft er met The Wild Update een nieuwe, euhm, update bij die de geblokte wereld wat rijker doet aanvoelen.

Zo zijn er twee nieuwe biomes toegevoegd: Deep Dark en de Mangrove Swaps. Daarnaast kan je jezelf uitleven met drie nieuwe type blokken: sculk, mangrove hout en modder. Tot slot zijn er vier nieuwe mobs toegevoegd: de warden, de allay, kikkers én schattige, kleine kikkervisjes!

Deze update is beschikbaar in de Minecraft: Bedrock Edition  voor Xbox,  PlayStation, Nintendo Switch,  iOS,  Android, Windows en ook in de Minecraft: Java Edition op Windows,  macOS en Linux.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.